Gyógynövényes párnáink felveszik a harcot a migrénes fejfájással, alvászavarral és a stresszel is. Nehezen alvó gyermekeknek is ajánljuk!

Gyakran ismételt kérdések

Mire jók a gyógynövényes párnák?
Speciális gyógynövény keverékünk, mely levendula, citromfű, menta, rozmaring, kakukkfű, majoránna, bodza, zsálya, izsóp, kamilla, és persze a tartást biztosító tönkölypelyva komplex, tökéletes és természetes megoldást kínál, ha az alábbi problémákkal küzdesz:

 

Mennyi ideig tart a párna hatása?
A párnák körülbelül egy évig őrzik meg az illatukat, az elején intenzívebb, később kevésbé érezhető.  Pár hét múlva előfordulhat, hogy nem érzi az illatát, hiszen megszokja az orrunk, de ettől még kifejtik jótékony hatásukat.

Mi a különbség a gyermek és a felnőtt párnák között?

A felnőtt párnák 10 féle gyógynövényt tartalmaznak, a gyermek párnák 9 féle gyógynövénnyel vannak töltve. A gyermek párnák menta nélkül készülnek, hiszen a menta egészen kis gyermekeknek nem ajánlatos.

Hány hónapos kortól ajánlott a párna?
Gyerekpárnáinkat 6 hónapos kortól, felnőtt párnáinkat 3-4 éves kortól ajánljuk.
 
Hogyan lehet a párnákat tisztítani?
Mind a belső, mind a külső huzat cipzáros, így igény esetén mindkét huzat mosható.

 

Allergiás reakciót válthat-e ki a párna
Nagyon ritka, hogy párnáink allergiás reakciót váltsanak ki. Szénanátha, vagy virágpollen allergia esetén érdemes óvatosnak lenni. Amennyiben tartasz az allergiás reakciótól, akkor érdemes az első használat során csak a fej mellé tenni, és nem rajta aludni. Ha nem váltott ki allergiás reakciót, akkor nyugodtan használható alváshoz.

 

Mit jelent az OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány?

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag megbízható és kiváló minőségű termékek kerüljenek webáruházunk kínálatába. A textil termékek esetén különösen fontos, hogy megbízható helyről szerezzük be.

 

Az OEKO-TEX minősítés garantálja, hogy a gyártás során figyeltek a munkakörülményekre, a bérezésre és a környezeti fenntarthatóságra. A STANDARD 100 by OEKO-TEX® a világ egyik legismertebb tanúsítványa a káros anyagok szempontjából tesztelt textíliák számára. Az ügyfelek bizalmát és a magas termékbiztonságot jelenti. Ha egy textilterméken szerepel a STANDARD 100 címke, akkor biztos lehet benne, hogy ennek a terméknek minden összetevője, azaz minden cérna, gomb és egyéb tartozék károsanyag-ellenőrzésen esett át, és ezért az áru ártalmatlan az emberi egészségre.

 

A tesztet független OEKO-TEX® partner intézeteink végzik kiterjedt kritériumok alapján. A teszt során számos szabályozott és nem szabályozott anyagot vesznek figyelembe, amelyek károsak lehetnek az emberi egészségre. A STANDARD 100 határértékei sok esetben meghaladják a nemzeti és nemzetközi követelményeket. A kritériumkatalógus évente legalább egyszer frissül, és új tudományos ismeretekkel vagy jogszabályi követelményekkel bővül. A gyártóknak és vásárlóknak nem könnyű nap mint nap áttekintést tartaniuk a káros anyagokkal kapcsolatos jogi helyzetről. Az OEKO-TEX® intézetek szakértői ezt megteszik Ön helyett.

 

 

Webáruházunk kínálatában szereplő Natura Products pamutvászon párnáink mindegyike rendelkezik az OEKO-TEX Standard 100 minősítéssel, ezért biztos lehet benne, hogy ha ezt a márkát választja, akkor nemcsak gyönyörű és kiváló minőségű terméket vásárol, hanem garantáltan megbízható minőséget is.