Gyógynövényes párnáink felveszik a harcot a migrénes fejfájással, alvászavarral és a stresszel is. Nehezen alvó gyermekeknek is ajánljuk!

Szűrés
Szállítási idő

Gyógynövényes párnák - 3D ANTIALLERGÉN TÖLTETTEL

A NATURA gyógynövényes párnák 3D antiallergén töltettel egy olyan kiváló minőségű alvási megoldást nyújtanak, amely különösen allergiások és érzékeny bőrű emberek számára ideális. Ezek a párnák egy speciális 3D antiallergén töltettel vannak ellátva, amelyek segítenek minimalizálni az allergiás reakciók kockázatát alvás közben.

A 3D antiallergén töltet rendkívül légáteresztő, így hozzájárul a megfelelő légáramláshoz, és a párnák hosszú távon is szárazak és higiénikusak maradnak. Emellett a párnák tartalmaznak egy speciális gyógynövény-keveréket 10 különböző gyógynövényből: menta, bodza, zsálya, levendula, citromfű, kamilla, kakukkfű, rozmaring, izsóp és majoránna.
Ezek a természetes gyógynövények kellemes illatukkal hozzájárulnak a relaxációhoz, stressz csökkentéséhez és a nyugodt alváshoz.

Az antiallergén párnák kiválóan alkalmazkodnak a fej és a nyak formájához, biztosítva az optimális alátámasztást és kényelmet. Ezek a párnák segítenek minimalizálni a nyakfájdalmat, így hozzájárulnak a pihentető alváshoz.

A kényelmes és puha 100% pamut ÖKOTEX huzat további komfortot biztosít, és kiváló minőségű alvási élményt nyújt. 
A gyógynövényes párnák 3D antiallergén töltettel a természetes és egészséges alvás híveinek ideális választása.
Kényeztesse magát egy ilyen párnával, és élvezze az allergiamentes és pihentető alvást!


8termék 18

A NATURA gyógynövényes párnák színvonalát a különleges párnatöltet és a gyógynövényes keverék alkotja.
A párnatöltet, az úgynevezett 3D üreges szál (a legmagasabb minőségű szilikonizált antiallergén szál), illetve különleges gyógynövény keverékünk biztosítják a nyugodt és egészséges alvást. Ennek az anyagnak köszönhetően a párnák rendkívül bolyhosak, lágyak és könnyűek. A szálak gömbszerkezete létrehoz egy olyan minőséget, ami garantálja a párna hosszú távú használhatóságát.

Az üreges szálaknak köszönhetően a párnák megtartják alakjukat és térfogatukat, és nem hajlamosak lapulni vagy deformálódni. Megakadályozza az atkák és más baktériumok szaporodását, így az mindig higiénikus maradhat.

A gyógynövényes keverékünk pedig különleges aromaterápiás előnyöket kínál. Az összetevők, mint például a menta, bodza, zsálya, levendula, citromfű, kamilla, kakukkfű, rozmaring, izsóp és majoránna kellemes illatokat árasztanak, amelyek hozzájárulnak a relaxációhoz és a stressz csökkentéséhez. Így nemcsak a párnák kényelme, hanem az alvásminőség is javul, és segítenek a pihentető éjszakák elérésében.

A párnák könnyen szabályozhatók a cipzárral, lehetővé téve a töltet mennyiségének és keménységének testre szabását, így mindenki megtalálhatja az ideális alvási méretet.