Gyógynövényes párnáink felveszik a harcot a migrénes fejfájással, alvászavarral és a stresszel is. Nehezen alvó gyermekeknek is ajánljuk!

Fa Családi Naptár - Fali Dekoráció
Fa Családi Naptár - Fali Dekoráció
19 990 Ft

Fa Családi Naptár - Fali Dekoráció

Fa Családi Naptár - Fali Dekoráció
Fa Családi Naptár - Fali Dekoráció
Fa Családi Naptár - Fali Dekoráció
Fa Családi Naptár - Fali Dekoráció
Fa Családi Naptár - Fali Dekoráció

Mérete:  50x23 cm

AZ ÉLETED PILLANATAINAK EGYEDI MEGÖRÖKÍTÉSE


Öröknaptárral a családi ünnepeket, szülinapokat, évfordulókat, névnapokat folyamatosan nyomon követheted, hogy időben el tudd kezdeni a készülődést.

 

19 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Részletek

Az életünk tele van különleges pillanatokkal, melyeket szeretnénk megörökíteni és emlékezetessé tenni. A Fa Naptár Fali Dekoráció ebben segít, és nem csupán egy naptár, hanem egy élettörténet, amelyet napról napra örökíthetsz meg.

 

Egy Fa Családi Naptár, számtalan emlék

Minőségi fa anyag: A Fa Naptár Fali Dekoráció minőségi, természetes fából készült, amely a tartósság és a stílus tökéletes kombinációját nyújtja. A fa nemcsak a természet melegségét hozza otthonodba, hanem idővel szépül, és élettörténeted részévé válik.

Mérete: A naptár mérete 50x23 cm, mely tökéletesen illeszkedik bármely szobába. A kialakítása esztétikus és praktikus, kihangsúlyozva az egyedi stílust.

32 szív az árban: A Fa Naptárhoz 32 szív jár, melyek közül 12 már gravirozva a hónapokkal. Ennek köszönhetően mindig áttekintheted az év folyamán esedékes eseményeket.

 

Személyre szabható emlékek

A Fa Naptár Fali Dekoráció igazi ékszerdoboza a családi emlékeknek. 12 db szív gravirozott, a hónapok jelölik,  a maradék 20 szív szabadon személyre szabható. Ezen a részen helyet kapnak a különleges dátumok, születésnapok, névnapok és évfordulók.

Egyedi ajándék: A Fa Naptár Fali Dekoráció nem csupán egy termék, hanem egy érzés. Ajándékozd meg szeretteidet egy olyan ajándékkal, amely nemcsak szép, de személyességével is feledhetetlenné teszi a pillanatokat.

Családi központ: A Fa Naptár nem csupán egy dátumnyilvántartó. Ez egy családi központ, ahol mindenki számára könnyen elérhetők és láthatók a fontos események. Emellett segít összehangolni a család eseményeit, így sosem maradsz le egyetlen fontos napról sem.

 

Egy élettörténet a faladon

A Fa Naptár Fali Dekoráció nem csupán egy dekorációs tárgy, hanem egy élettörténet, amelyet napról napra írsz meg. A fa szív alakú lapjai nemcsak dátumokat, hanem emlékeket és érzéseket is hordoznak. Ez az egyedi naptár arra emlékeztet minket, hogy az élet apró pillanatai is fontosak, és mindig van mit ünnepelni.

 

Miért válaszd a családi naptárat?

Egyedi kialakítás: Minden Fa Naptár egyedi, hiszen minden család egyedi történettel rendelkezik. Az egyedi kialakításnak köszönhetően a naptár mindig a tiéd lesz.

Csodás családi dekoráció: A Fa Naptár nemcsak egy naptár, hanem egy csodás családi dekoráció is, amely otthonodat személyessé teszi és emlékekkel tölti meg.

Egyszerű használat: A Fa Naptár egyszerűen kezelhető. A szívek egyszerűen ki és becsatlakoztathatók, így minden családtag könnyen hozzájárulhat a közös naptárhoz.

Stílus és funkció együtt: A Fa Naptár Fali Dekoráció nem csak praktikus, hanem kifinomult megjelenésű is. Az egyedi stílus és a funkció tökéletes egyensúlyban van.

 

Ünnepeld az eseményeket a fa naptár fali dekorációval!

Az élet apró pillanatai alkotják a nagy történetet. Az ünneplendő napok, a családi események és a személyes mérföldkövek mind-mind részei az életednek. Azonban néha ezek a pillanatok elfeledkeznek rólunk, és a Fa Naptár Fali Dekoráció ebben segít. Hozd létre saját történetedet és ünnepeld mindennapjaidat egyedi stílusban!

 

 

 

 

Tulajdonságok

fa


Technika

gravírozás, pirográfia


Jellemző
otthon & lakás, dekoráció, fali és függő dekoráció, falinaptár & öröknaptár, öröknaptár, naptár, családi, ajándék, emlék, dekoráció

Színek

barna


Termékkód

928169

Adatok
Gyártó
Egyéb
Szállítási idő
5 munkanap
Cikkszám
928169
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!