Gyógynövényes párnáink felveszik a harcot a migrénes fejfájással, alvászavarral és a stresszel is. Nehezen alvó gyermekeknek is ajánljuk!

Szűrés
Szállítási idő

Gyógynövényes párnák - PELYVA TÖLTETTEL

A NATURA  gyógynövényes párnák tönkölypelyva töltettel olyan termékek, amelyek a természetes gyógynövények és a kiváló minőségű pelyva kombinációjával kínálják a tökéletes és pihentető alvási minőséget. Ezek a párnák különleges tönkölypelyva töltettel rendelkeznek, amelyek kiváló légáteresztő képességgel rendelkeznek, mindemellett a párnák puha 100% pamut ÖKOTEX huzatukkal és elegáns dízájnukkal a szoba díszeként is megállják a helyüket.

Ezek a kiváló minőségű NATURA párnák különleges gyógynövény keveréket tartalmaznak 10 különböző gyógynövényből: menta, bodza, zsálya, levendula, citromfű, kamilla, kakukkfű, rozmaring, izsóp és majoránna. Ezek az illatos növények hozzájárulnak a relaxációhoz, stressz csökkentéséhez és a nyugodt alváshoz. Az aromaterápiás hatások segíthetnek az alvásminőség javításában.

A tönkölypelyva töltet kiválóan alkalmazkodik a fej és a nyak formájához, biztosítva az optimális alátámasztást és kényelmet. Ezek a párnák segítenek minimalizálni a nyakfájdalmat és az izomfeszültséget, így hozzájárulnak a pihentető alváshoz.

A gyógynövényes párnák ideális választások mindazoknak, akik természetes és egészséges alvási környezetet keresnek. Az alvás minőségének javításához és a nyugodt pihenéshez ezek a párnák tökéletes megoldást nyújtanak. Kellemes illatuk és kényelmük hozzájárulnak a stressz csökkentéséhez és a jobb alváshoz.


13termék
 

Az alvászavar korunk egyik népbetegsége, melyet komolyan kell venni, mivel a mindennapos fizikai és szellemi tevékenység végzését is ellehetetleníthetik, pont úgy, mint egy migrénes fejfájás, vagy egy szűnni nem akaró orrdugulás. Legtöbben gyógyszeres kezeléshez, illetve orrsprayhez folyamodnak, de mi tudunk ajánlani egy jobb megoldást! A NATURA gyógynövényes párnákban található 10 féle gyógynövény egymást erősítve oldják a stresszt, megszüntetik a fájdalmat és megoldást nyújthatnak álmatlanságra, orrdugulásra!

A NATURA gyógynövényes párnáink tönkölypelyvával töltöttek. A kiváló minőségű, tisztított bio tönkölypelyva, mely pozitív élettani hatásain túl, rendkívül stabil, és kényelmes.

A tönkölybúza első ismert régészeti leletei Kr. e. VI. évezredre tehetőek. Egy olyan ősbúza fajta, melynek génállománya az eltelt évezredek alatt a legkevésbé változott. Magas fehérjetartalma, s az aminosav tartalma is nagyobb, mint a hagyományos búzáé. Jelentős a vitamin (pl.: E vitamin) és ásványi anyag tartalma, és szinte a teljes B-vitamin csoportot tartalmazza (B12 kivételével). Réz, vas, mangán, cink, niacin, kalcium, magnézium, foszfor és szeléntartalma is magas.

A tönkölypelyva kiváló alátámasztást biztosít, tökéletesen szellőzik, könnyű és stabil töltést ad. A tönkölypelyvával töltött alvópárna illeszkedik a fej alakjához, egyenesen, kényelmesen tartja a nyakat, ezzel is biztosítja a nyugodt, és kényelmes pihenést.
Kovasav párolgása miatt hozzásegít a tökéletes ellazultság állapotához.

A tönkölybúza pelyvájának számos jótékony élettani hatása van, gyulladás csökkentő, nyugtató hatású. A tönkölypelyva magas kovasav tartalma is jótékony hatással van az emberi szervezetre, mely évekig párolog a tönkölyhéj párnából.
Használat közben a tönkölypelyva apró kerek szemei egymásnak dörzsölődnek, így indítják be a kovasav párolgását, melytől jóleső meleg érzete lesz a párnának.
A kovasav a bőrön keresztül behatol a kötőszövetekbe, nyugtatja az idegeket, nyugtatólag hat az idegvégződésekre. Stresszoldó, görcsoldó, fájdalomcsillapító és erős gyulladáscsökkentő hatása van.
Ennek köszönhetően csökkentheti a gyulladásos folyamatokat, és a migrénes fejfájást.