Gyógynövényes párnáink felveszik a harcot a migrénes fejfájással, alvászavarral és a stresszel is. Nehezen alvó gyermekeknek is ajánljuk!

Gyógynövényes párnák - MEMÓRIAHAB SZIVACS TÖLTETTEL

A NATURA gyógynövényes párnák memóriahab szivacs töltettel a tökéletes választás azoknak, akik a kényelmet és az egészségüket egyaránt fontosnak tartják. Ezek a párnák egy speciális memóriahab szivacs töltetet tartalmaznak, amely kiválóan alkalmazkodik a test formájához és a fej és nyak ideális alátámasztását biztosítja. A memóriahab szivaccsal töltött párnák az alvás közbeni kényelmet és pihentető alvást egyesítik, csökkentve a nyakfájdalmat.

A NATURA párnák egyedi tulajdonsága, hogy tartalmaznak egy speciális gyógynövény keveréket 10 különböző gyógynövényből: menta, bodza, zsálya, levendula, citromfű, kamilla, kakukkfű, rozmaring, izsóp és majoránna. Ezek a természetes gyógynövények kellemes aromájukkal hozzájárulnak a relaxációhoz, stressz csökkentéséhez és a nyugodt alváshoz. Az aromaterápiás hatások segíthetnek az alvásminőség javításában.

A memóriahab szivacsból készült párnák rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak. A kényelmes és puha 100% pamut ÖKOTEX huzat további komfortot biztosít, és kiváló minőségű alvási élményt nyújt. A párnák ideális választások azok számára, akik az alvásminőséget és az egészséget egyaránt szem előtt tartják. Kényeztesse magát egy NATURA gyógynövényes párnával és élvezze a pihentető alvást!


13termék
 

Testre szabott kényelem: A memóriahab szivacs párnák anatómiai formázódása lehetővé teszi, hogy a párna pontosan alkalmazkodjon a fej és a nyak vonalaihoz. Ez a testre szabott kényelem biztosítja az optimális alátámasztást, ami segít csökkenteni a nyaki és hátizom feszültséget. A párna a test hőmérsékletére is reagál, így kellemes és meleg érzetet nyújt.

Nyomáselosztás és fájdalomcsillapítás: A memóriahab szivacs anyag képes eloszlatni a testsúlyt egyenletesen, így segít megelőzni a nyomáspontok kialakulását. Ez különösen előnyös lehet azoknak, akik szenvednek nyaki vagy hátfájástól, mivel a párna enyhíti a nyomást ezeken a területeken, és csökkenti a fájdalmat.

Alvásminőség javítása: A memóriahab párnák kiválóan támogatják a megfelelő alvási pozíció fenntartását. A megfelelő helyzetben tartott fej és nyak segít megelőzni az állandó forgolódást és a nyugtalan alvást. Az egyenletes támogatás és a testre szabott kényelem segíthet mélyebb és pihentetőbb alvást elérni.

Allergia- és poratkamentes: A memóriahab szivacs anyag nem vonzza a poratkákat és más allergéneket, így ideális választás lehet azoknak, akik allergiásak vagy asztmásak. A párna hypoallergén tulajdonságai csökkentik az allergiás reakciók kockázatát, és hozzájárulnak egy egészségesebb alvási környezet kialakításához.